fbpx

Kjent kunstner skal utforme ny bydel

Olav Christopher Jenssen (64) regnes som en av Norges mest profilerte samtidskunstnere.
Nå er han engasjert av Vervet AS i utformingen av den nye bydelen på skipsverftstomta.

– Olav Christopher Jenssen er en profesjonell, internasjonal kjent kunstner som er god på å jobbe i store formater. Vi foreslo for Vervet AS å bruke ham i forbindelse med at vi ønsket at dette skal bli en særpreget, fargerik og morsom bydel, med egen identitet. Det skal han hjelpe oss med, sier arkitekt Lars Haukeland (66) i LPO arkitekter.

“Vi er ennå bare i startfasen og har ikke noen klar formening ennå om hvordan det skal bli”

Olav Christopher Jenssen

Samtidskunstner

Sjelden mulighet

Mandag formiddag kom Haukeland til Tromsø for å møte kunstner Olav Christoffer Jenssen, for å starte det kunstneriske samarbeidet om Vervet bydel. Målet er å skape en attraktiv bydel både for dem som skal bo der, men også for byens øvrige innbyggere og besøkende.

– Vi er ennå bare i startfasen og har ikke noen klar formening ennå om hvordan det skal bli. Intensjonen er å skape en helhet, ikke et sprikende flikkverk. Det er sjelden at en kunstner kommer inn på et slikt stadium, for å få ting til å skje sammen med arkitektene, sier Jenssen.

Resten av saken kan du med abonnement lese her hos itromso.no

Meld din interesse


Se personvernpolicy

Alexander Uhre Mikkelsen

Salgsansvarlig
Telefon: 900 76 691
E-post: alexander@vervet.no

Monica Løvli

Salgsansvarlig
Telefon: 957 85 140
E-post: monica@vervet.no

VervetBydel

VervetBydel

VervetTromsø

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this