fbpx

Slik blir hverdagen på Vervet

Vervet vokser fram der Tromsø er på sitt aller vakreste. Rett ved havet. Rett ved Tromsøbrua. Midt i sentrum – med utsikt mot Tromsdalstinden og indre havn. Vervet smelter sammen fortid og framtid.

Der skipsverftet gjorde Tromsø til Ishavsbyen, skaper vi en moderne bydel med boliger, torg, kafeer og butikker. Vervet er en ny boform for alle som ønsker seg en enklere hverdag. Vi sparer plass, vi sparer penger og vi sparer miljøet gjennom mer deling og mindre forbruk.

Hvis den moderne leveformen i lille store Tromsø appellerer, inviterer vi deg til å forme det gode liv både i husene og mellom husene. Velkommen til Vervet.

1000 nye mennesker i sentrum

Vervet er en bydel for alle generasjoner –også de med små barn. Egen barnehage, nærbutikk, bakeri, fellesareal og lekeplass er optimalt for både barn og foreldre.

Vervet skal huse 1000 mennesker i 440 nye boliger. Du kan være en av de første som flytter inn allerede i 2022.

I vår nye bydel skaper vi sammen det gode liv mellom husene.

Vi deler

Vi skaper et flerfunksjonelt nabolag der de som vil kan dele bil, sykkel, båt og kajakk. Eller bruke felles vaskeri, treningsrom, hybler, smørebod og sykkelverksted. Du sparer penger og du sparer plass.

Vi skal legge til rette for gode naboskap. Ute mellom husene treffer du enkelt naboer og besøkende. Noen skal på konsert, noen skal smøre ski, og andre skal sitte på den lokale kafeen med nybrygget kaffe.

Dine nye naboer er mennesker, havet, sentrum, historien og opplevelser.

I den nye bydelen har man muligheten til å leie bil, båt, kajakk og el-sykkel, eller bilparkering / båtplass. Bare for å nevne noen eksempler. 

Et enklere liv

I sum håper vi denne moderne boformen kan skape et enklere liv for beboerne og deres gjester.

Fellesarealene er praktiske og gode rom for sosialt samvær og boglede. Blant annet vil bygget i gårdsrommet ha eget oppholdslokale med kjøkken for arrangementer, og plass for minst 50 mennesker – med tilhørende toalettfasiliteter. Det vil være 5 hybler med sengeplasser for to tilgjengelig for utleie.

Det vil bli treninggssenter og velvære-rom med bl. badstu, smørebod for ski, sykkelverksted og bilvaskestasjon.

For dem som er glade i spill, lager vi eget gamingrom i barnehagebygget, tilgengelig for alle beboerne. Her innredes det med blant annet bordtennisbord, shuffleboard, biljard og golfsimulator.

Noe for enhver smak.

Meld din interesse


Se personvernpolicy

Alexander Uhre Mikkelsen

Salgsansvarlig
Telefon: 900 76 691
E-post: alexander@vervet.no

Monica Løvli

Salgsansvarlig
Telefon: 957 85 140
E-post: monica@vervet.no

VervetBydel

VervetBydel

VervetTromsø

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this