Circle K

 

For halvannet års tid siden fikk bensinstasjonen på Fridtjof Nansens plass både nytt navn og utseende. Når Vervet bydel står klar vil Circle K også få mange hundre nye naboer. I mellomtiden inviterer daglig leder Rita Hansen arbeiderne inn på lunsj.

 

  • Jeg gleder meg veldig til det blir mer aktivitet på verftstomta, og ikke minst til å se hvordan det blir til slutt. Vi har mye arbeidsfolk innom rundt lunsjtider allerede, men med flere folk i sving i området blir det nok flere besøkende på stasjonen også.

 

Rita og kollegene får med seg det meste av det som skjer på verftstomta, som kun ligger et steinkast unna Circle K. Når vi er innom er det ikke til å unngå å høre lyden av grunnarbeidet som pågår. Det borres og greves iherdig.

 

Hun tror og håper at den nye bydelen kommer til å bety mye for området.

 

  • Nordbyen og det som står igjen av den gamle bebyggelsen er jo fantastisk fint, så jeg tror Vervet kommer til å gi hele området et løft. Også er det jo veldig sentralt, så det blir nok en attraktiv plass å bo.

 

Hva er det beste med å ligge i nordbyen?

 

  • Det er et fint området med mye folk og trafikk. Når har ikke jeg noe erfaring med å drive i sørbyen, så jeg kan ikke sammenligne. Men der er jo en fin bydel og jeg tror det blir veldig, veldig bra framover, når området ved siden av her utvikles, sier hun og nikker mot verftstomta.

 

På stasjonen serveres det både hamburgere, pizza, pølser, selvsmurt brødmat, boller og wienerbakst. Og det merkes at det er et lite stykke til nærmeste søndagsåpne matbutikk.

 

  • Lunsjrettene er selvfølgelig populære uka gjennom og vi satser stort på selvsmurt mat nå, men det er også mange som kommer innom for melk og brød på søndager, forteller Hansen.

 

I tillegg til å være en populær lunsjplass tar mange familier turen innom, en stor fordel med å ligger ved porten til Tromsø.

 

  • Nå som det begynner å våres litt kommer det flere familier innom her som skal ut på tur, så vi ligger høvelig til sånn sett. De fleste kommer i bil, men på sommerstid merker vi også en økning i besøkende som er ute å nyter været til fots.

 

Og for Rita og gjengen ved Circle K er det ingen grunn til å tro at pila kommer til å gå nedover. Om ikke mange år får de 420 nye boliger som nærmeste nabo, samt et hotell.

 

For det er som hun sier; flere folk skaper mer aktivitet.

Siste saker