fbpx

Salgsstart:

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Interessert i bolig?

Velkommen til åpen dag på Vervet

Vi har gleden av å ønske deg hjertelig velkommen til åpen dag i anledning salgsstart på Vervet tirsdag den 28. mai 14:00 til 20:00.

Arrangementet vil finne sted i Skansegata 11 og 13, og vi legger til rette med telt og lounge-område utenfor vårt salgskontor og visningssenter.

På programmet har vi følgende:

  • DJ Mats Devik fra Cazadores.
  • Mini-konsert med Ida Kjeldsberg (Klokken 17:00).
  • Servering fra vår egen grillmester og kalde forfriskninger.
  • Omvisning i våre visningslokaler: Her kan du få se Vervet i miniatyr, bli med inn i vårt nye visningssenter – samt få omvisning på byggeplassen dersom du ønsker det.
  • Utdeling av prospekt.
  • Generell informasjon om den nye bydelen og våre tanker for framtiden.

Vi gleder oss stort til en trivelig dag, og håper du og dine har muligheten til å komme.

Vervet realiseres

Byggearbeidet på tomten pågår for fullt. De verneverdige husene i Skansegata 9 og 13 er ferdig renovert. Nr. 13 benytter vi selv som administrasjonslokale og møterom i 2. etasje, mens i 1.etasje har vi vårt salgskontor, der du er velkommen innom. Skansegata 11 er ferdig renovert i mars 2019, og vil bli vårt visningssenter – hvor du kan gjøre dine tilvalg til din bolig på Vervet.

Våren 2019 er alle grunnarbeidene ferdigstilt. Det første byggetrinnet – «Cortenbygget» – vil være ferdig i slutten av 2019, og inneholder 27 utleieleiligheter og næringslokaler på omtrent 500 kvm. Vi gleder oss!

Første salgsstrinn – «Fram- har 138 boliger som fordeler seg langs kaipromenaden med eventyrlig utsikt mot sør, på beste lokasjon på Vervet.

Vi bygger Vervet

Totaleiendom ble etablert i 2012 og er en eiendomsutvikler i Tromsø med hjerte for byen. I øyeblikket består vårt team av 13 dedikerte ansatte, men det forventes at vi forsterkes ytterligere framover.

Vi har ca. 1250 boliger under utvikling – herav 350 i samarbeid med andre aktører. I tillegg eier vi ca. 30.000 m2 med næringsareal og ytterligere 75.000 under utvikling – alt lokalisert i Tromsø.

Vårt største prosjekt er utvikling og utbygging av bydelen Vervet. Vi bygger nye og moderne boliger, men har alltid fokus på å ta vare på historien. Det vil også være utgangspunktet for Vervet.

Meld din interesse


Se personvernpolicy

Alexander Uhre Mikkelsen

Salgsansvarlig
Telefon: 900 76 691
E-post: alexander@vervet.no

Monica Løvli

Salgsansvarlig
Telefon: 957 85 140
E-post: monica@vervet.no