fbpx

Interessert i bolig?

Nå er salget i gang på Vervet

Tirsdag 28. mai gikk salgsstarten på Vervet, og mange var tidlig ute for å sikre seg sin bolig.

Sjekk ut vår boligvelger for komplett oversikt over prosjektet og enhetene som er til salgs i det første salgstrinnet FRAM.

Digitalt prospekt finnes ikke på hjemmsiden da vi ønsker personlig kontakt med våre kunder. Prospekt utdeles derfor i forbindelse med kundemøter. Velkommen innom!

Vervet realiseres

Byggearbeidet på tomten pågår for fullt. De verneverdige husene i Skansegata 9, 11 og 13 er ferdig renovert. Nr. 13 benytter vi selv som administrasjonslokale og møterom i 2. etasje, mens i 1.etasje har vi vårt salgskontor, der du er velkommen innom. I Skansegata 11 er vårt kundesener – hvor du kan gjøre dine tilvalg til din bolig på Vervet.

Våren 2019 er alle grunnarbeidene ferdigstilt. Det første byggetrinnet – «Cortenbygget» – vil være ferdig i slutten av 2019, og inneholder 27 utleieleiligheter og næringslokaler på omtrent 500 kvm. Vi gleder oss!

Første salgsstrinn – «Fram- har 138 boliger som fordeler seg langs kaipromenaden med eventyrlig utsikt mot sør, på beste lokasjon på Vervet.

LPOs visjon

“Vervet er et gammelt skipsverftsområde sentralt i Tromsø som sammen med gamle Tromsø har en viktig historisk betydning. Denne industrihistorien ønsker vi å ivareta og bygge videre på når vi skal skape en ny bydel som skal bidra til å gjøre Tromsø til en artisk hovedstad.

Den sentrumsnære tomten har en fantastisk beliggenhet me utsikt mot helel skipsleia, Ishavskatedralen, Tromsdalstiden og inn mot sentrum. Boligene får svært gode utsikts- og solfrhold, med uteområder som er skjermet mot vær og vind.

Målsetningen vår er å lage den flotteste bydelen i Tromsø. Gjennom et godt plangrep for redusert bilbruk, solide materialer og spennende arkitekturer med nye bofunksjoner, skal dette bli et samlingspunkt for alle Tromsøværinger. Et sted der folk trives og vil oppholde seg i, med nærhet til sjø, kultur- og servicetilbud.”

– LPO Arkitekter

Et godt sted å være

Vi skaper et flerfunksjonelt nabolag der de som vil kan dele bil, sykkel, båt og kajakk. Langs kaifronten ved Fram, skal det etableres et nytt flyteanlegg med båtplasser for små og mellomstore fritidsbåter. Her kan både beboere på Vervet og andre båteiere leie seg båtplass. Flyteanlegget vil dessuten også være åpent for de som ønsker å spasere en tur langs flytebryggen. Flyteanlegget er med forebehold om nødvendig godkjenninger, plnalgt etablert sommeren 2021.

Vervet vil også tilknyttes en båtdelingstjeneste, slik at beboere kan leie småbåt ved behov. Som for bildeling vil dette medføre at beboere slipper å tenkte på vedlikehold og eierskap til båten.

Fellesarealene

Fellesarealene inkluderer:

– Felles takterrasse på bygget nærmest Maskinversktedet. Her vil utsikten gi deg stjerner i øynene og senkede skuldre.

– En rekke rom som gjør livet lettere. Blant annet egen smørebod for ski, og sykkelverksted i fellesarealet i gårdsrommet. I parkeringsanlegget legger vi opp til en egen bilvaskerstasjon for de som disponerer parkeringsplass.

– Sosialt samvær. I bygget i gårdsrommet vil det derfor være et eget oppholdsrom med kjøkken for arrangementer, som har plass til minst 50 personer med tilhørende toalettfasiliteter. I tillegg vil det være flere rom disponibel til spillekvelder, syklubber, møter og lignende sosiale aktiviteter.

– Mulighet til å leie fem hybler i fellesarealet for gjester. Hyblene vil derfor være utstyrt med to sengeplasser og eget bad.

– Eget gamingrom, med blan annet bordtennis, dart, shuffleboard, biljard og golfsimulator. Noe for envher smak.

– Treningsrom utstyrt med et nødvendig utvalg av apparater og utstyr. I tilknytning til treningsrommet finnes også badstu.

– Parkeringsanlegg med ca 250 parkeringsplasser. Det vil være mulig å inngå leieavtale på både kort og lang sikt, og alle parkeringsplasser har mulighet for lading av elbil/badbar hybrid.

– Søppelsug som et lukket anlegg, slik at man unngår lukt.

Meld din interesse


Se personvernpolicy

Alexander Uhre Mikkelsen

Salgsansvarlig
Telefon: 900 76 691
E-post: alexander@vervet.no

Monica Løvli

Salgsansvarlig
Telefon: 957 85 140
E-post: monica@vervet.no

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this