fbpx

Salgsstart 28.mai 2019

Vervet er en realitet

Byggearbeidet på tomten pågår for fullt. De verneverdige husene i Skansegata 9 og 13 er ferdig renovert. Nr. 13 benytter vi selv som administrasjonslokale og møterom i 2. etasje, mens i 1.etasje har vi vårt salgskontor, der du er velkommen innom. Skansegata 11 er ferdig renovert i mars 2019, og vil bli vårt visningssenter – hvor du kan gjøre dine tilvalg til din leilighet på Vervet.

Våren 2019 er alle grunnarbeidene ferdigstilt. Det første byggetrinnet – «Cortenbygget» – vil være ferdig i slutten av 2019, og inneholder 27 utleieleiligheter og næringslokaler på omtrent 500 kvm. Vi gleder oss!

Første salgsstrinn – «Fram- har salgsstart 28. mai 2019. 138 leiligheter som fordeler seg langs kaipromenaden med eventyrlig utsikt mot sør, på beste lokasjon på Vervet.

Velkommen på visning!

Ta del i prosessen og bli med bedre kjent med Vervet gjennom en privat eller felles byggeplass-visning.

Her vil du få en nærmere innføring i prosjektet, og helhetsplanene for den ny bydelen som er under utvikling.

Du kan forhåndsreservere din leilighet allerede nå før salgsstart.

Ta kontakt i kontaktskjemaet nederst om du vil være tidlig ute.

Vi bygger Vervet

Totaleiendom ble etablert i 2012 og er en eiendomsutvikler i Tromsø med hjerte for byen. I øyeblikket består vårt team av 13 dedikerte ansatte, men det forventes at vi forsterkes ytterligere framover.

Vi har ca. 1250 boliger under utvikling – herav 350 i samarbeid med andre aktører. I tillegg eier vi ca. 30.000 m2 med næringsareal og ytterligere 75.000 under utvikling – alt lokalisert i Tromsø.

Vårt største prosjekt er utvikling og utbygging av bydelen Vervet. Vi bygger nye og moderne boliger, men har alltid fokus på å ta vare på historien. Det vil også være utgangspunktet for Vervet.

Anerkjente arkitekter med historisk sus

Vårt ambisjonsnivå for Vervet synliggjøres gjennom utformingen av bydelen med hensyn til arkitektur, uteområder, estetikk og kunst.

Det anerkjente arkitektkontoret LPO har stått for utforming av hele området, noe som sikrer enhetlig utforming av den nye bydelen.

– Vi har en målsetning om å lage den flotteste bydelen i Tromsø. Vårt fokus vil være på industrielle minner, masse variasjon og skape et bygulv som skal være et samlingspunkt for folket i Tromsø, sier Lars Haukeland, styreleder og fagansvarlig arkitekt i LPO.

LPO står blant annet bak utbyggingen på Vulkan i Oslo, og har vunnet flere priser for sitt arbeid med å kombinere gammelt og nytt.

– Det som er viktig for Vervets suksess at området får en egen identitet, sier arkitekten.

Vervet vil bli en sjelden motsetning – hvor byens eldste industrihistorie møter framtidens behov.

– Det vi gjør her nå må være Tromsø, og det betyr at vi må ta vare på verftshistorien.

Meld din interesse


Se personvernpolicy

Alexander Uhre Mikkelsen

Salgsansvarlig
Telefon: 900 76 691
E-post: alexander@vervet.no