fbpx

Byens nye banebrytende bydel

Totaleiendom er stolte av å utvikle Vervet på den gamle tomten til Tromsø Skipsverft. Muligheten til å utvikle en komplett bydel – med 440 boliger, næringsvirksomhet, kaféer og hotell – på et så spesielt område sentralt i Tromsø, er unik.

Våre ambisjoner for prosjektet blir deretter.

Vervet skal bli en urban bydel med yrende folkeliv, og en viktig del av sentrum – også for folk som ikke bor på Vervet. Sammensetningen av næringsaktørene gjøres med særlig blikk på bolyst og byliv.

Hele området rundt Slipptorget – inklusiv Maskinverkstedet – vil stå klart når de første beboerne flytter inn på Vervet i utleieboligene i Cortenbygget i 2020. 

Det første salgstrinnet – «Fram» – har salgsstart 28. mai, og er innflyttingsklart i 2022.

Hjertet av Vervet

Maskinverkstedet fra 1911 som fortsatt står igjen på verftstomta vil bli rehabilitert – og utgjøre bydelens hjerte.

Med sin naturlige plassering med inngang fra Slipptorget, vil Maskinverkstedet både innvending og utvending bli en moderne restaurant, kafé, sosialt møtested og arena for kulturarrangementer innenfor et bredt spekter av ulike sjangre.

I prosessen har vi tatt vare på en rekke elementer som vil bli brukt som utsmykking – slik at identitet og industrihistorie blir med inn i framtida.

Et godt sted å være

Vervet skal være vakkert å se på – men viktigere, romme gode liv for de som bor der.

Det legges opp til ca. 750 kvm opparbeidet fellesareal til fri bruk for beboerne. Arealet får beliggenhet like over barnehagen og vil inneholde treningsfasiliteter, badstue, bordtennis, stort oppholdsrom med velutstyrt kjøkken til bruk til ulike arrangementer. I tillegg vil det være lagt opp til hybler som kan leies for besøkende. Det blir felles terrasse, vaskerom og hobbyrom med verktøy.

For å sikre forsvarlig drift av samtlige fellesarealer er det egen vaktmester som skal betjene boligene i området, fellesområdene og garasjeanlegget, som også har felles verksted med tilhørende verktøy for både bil og sykkel.

Ekte opplevelser

Lukten av nybrent kaffe. Smaken av ferskt brød. Atmosfæren av en lun kafé. Opplevelsen av mat servert med innlevelse – og akustisk musikk i ørene. 

Nordbyen nyter allerede en rekke slike steder med egenart og identitet. Den følelsen vil vi videreføre på Vervet.

I den nye bydelen vil du finne næringsaktører som tilbyr unike tjenester – et ærlig håndverk. Vi garanterer for eget bakeri, mikrobryggeri, sjarmerende restauranter, pulserende kaffebarer og autentiske kulturopplevelser.

Tromsø – Europas nye trendby

Verdens største reisenettsted – Tripadvisor – kåret nylig Tromsø til Europas mest ettertraktede reisemål, og helt oppe på 3. plass på verdensbasis.

I dag har vi tilgang til 2.400 hotellrom i Tromsø. Ifølge Tromsø kommunes beregninger vil behovet være på over 10.000 rom i 2030.

En eventyrlig vekst som det må legges til rette for.

På Vervet planlegger vi Nord-Norges største konferansehotell med et areal på ca. 15.500m², ca. 300 hotellrom og konferansesal på ca. 1.000m². Det vil bli et nytt signalbygg i byen, hvor det gjennomføres en arkitektkonkurranse i forkant av byggestart for å sikre kvaliteten på det estetiske uttrykket.

Hotellet på Vervet vil ha internasjonalt snitt – være inngangsporten til Tromsø – «Arctic Capital» – og gjør oss rustet til å møte veksten i den nye framvoksende arktiske metropolen.

Havets rekreasjon

Nærheten til havet er en av særegenhetene til Tromsø. Det vi vil utnytte det til fulle på Vervet.

Det blir laget en flott småbåthavn med mulighet for kjøp av leierett. Ettersom det er begrenset med plasser så gi beskjed tidlig hvis du ønsker å reservere plass og hvilken størrelse du ønsker.

Vi oppretter også Vervet Båtdeling dersom du ikke har egen båt, men ønsker å leie for en periode. For kajakker vil det være utleie og egen docking.

Velkommen til sjøs!

Meld din interesse


Se personvernpolicy

Alexander Uhre Mikkelsen

Salgsansvarlig
Telefon: 900 76 691
E-post: alexander@vervet.no

Monica Løvli

Salgsansvarlig
Telefon: 957 85 140
E-post: monica@vervet.no

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this