fbpx

Fellesarealer på Vervet

I gårdsrommet på Vervet, lunt plassert mellom Fram, Gjøa og Maud,  ligger bygget som huser barnehagen og hele 750 m2 sosialt fellesareal. Barnehagens uteområde utgjør også en flott lekeplass for beboere etter stengetid, og grøntarealene her blir hele bydelens egne hage.

I bygget finner du blant annet egen smørebod for ski og sykkelverksted, hybler som beboere kan benytte seg av når tilreisende gjester skal besøke Vervet, et bibliotek for bøker og et for tegneserier. I tillegg er det et pent oppholdsrom med kjøkken som også kan benyttes som selskapslokale for alle beboere på Vervet, med plass til 50 gjester.

Det er også flere andre rom som står til beboernes disposisjon, til spillekvelder, syklubb, møter og andre sosiale aktiviteter. Vi ønsker å legge til rette for både effektiv plassutnyttelse og godt naboskap.

Hybler

Mulighet til å leie fem hybler i fellesarealet for dine gjester. Hyblene er lyse og trivelige og vil være utstyrt med dobbelseng og eget bad.

Selskapslokale

Et selskapslokale med god takhøyde, egen hemsløsning, romslig kjøkken og toalettfasiliteter står tilgjengelig for alle beboere. Flott lokale for deg og dine gjester i umiddelbar nærhet til ditt hjem.

Treningsstudio

Treningsstudioet på 250 m2 er utstyrt med en rekke treningsapparater, som tredemøller, romaskiner, frivekter og vektbenker. Det blir også ribbevegger og gymmatter, og alt du trenger for en skikkelig treningsøkt – i ditt eget gårdsrom. I tilknytning til treningsrommet er det herre- og damegarderober, begge tilknyttet egen badstue.

Gamingrom

Et gamingrom for den lekne. Der finnes det blant annet golfsimulator, bordtennis, biljard og shuffleboard.

Bibliotek

På Vervet finner du to bibliotek – et for bøker og et for tegneserier. Biblioteket kan også benyttes som lese- eller studierom, eller et stillerom når du ønsker ro og konsentrasjon til å lese, skrive eller jobbe.

Takterrasser

Beboere på Vervet får tilgang til flere felles takterrasser, i tillegg til private terrasser og vinterhager. Taket på bygget i A-bygget, som ligger nærmest Maskinverkstedet, blir felles for alle beboere i FRAM. Her kan du senke skuldrene og nyte den fantastiske utsikten. Taket på bygget i gårdsrommet vil også tjene som terrasse for beboerne, og her bygges det pergola og hyggelig beplantning – samt noen plantekasser og kanskje andre innslag av urbant landbruk for de av beboerne som vil drive med det.

Sykkelverksted

Et sykkelverksted for beboere vil være lokalisert i fellesarealet i gårdsrommet.

Vaktmester

Vervet får sin egen vaktmester, som både skal sørge for at fellesareal og -funksjoner både ser bra ut og virker slik de skal, og også være tilgjengelig for å hjelpe beboere med stort og smått. Tips oss gjerne dersom du kjenner en pelementmaker som er egnet til jobben.  

Hobbyrom og vaskehall for bil

Det blir et eget hobbyrom med verktøy for beboerne på Vervet. De som disponerer parkeringsplass i garasjeanlegget, vil også ha tilgang til en egen vaskehall for bil.

Meld din interesse


Se personvernpolicy

Vibeke Pedersen

Salgs- og markedsansvarlig
Telefon: 906 60 348
E-post: vibeke@vervet.no

Kristoffer Johansen

Kundeansvarlig
Telefon: 924 67 170
E-post: kristoffer@vervet.no

VervetBydel

VervetBydel

VervetTromsø