Fellesarealer

I gårdsrommet på Vervet, lunt plassert mellom Fram, Gjøa og Maud, ligger bygget som huser hele 750 m2 sosialt fellesareal.

750㎡ med sosialt fellesskap

Grøntarealene i gårdsrommet blir hele bydelens egne hage og uteområde som utgjør et flott møtested for beboere.

I fellesarealet finner du blant annet egen smørebod for ski og sykkelverksted, treningsrom, 5 hybler som beboere kan benytte seg av når gjester kommer på besøk, et bibliotek for bøker og et for tegneserier. I tillegg er det et pent selskapslokale med fullt utstyrt kjøkken som kan benyttes av alle beboere på Vervet, med plass til 50 gjester.

Det er også flere andre rom som står til beboernes disposisjon, til spillekvelder, syklubb, møter og andre sosiale aktiviteter. Her finner du også et hobbyrom med verktøy.

Vi ønsker å legge til rette for både effektiv plassutnyttelse og godt naboskap.

5 Hybler til leie

Mulighet til å leie fem hybler i fellesarealet for dine gjester. Hyblene er lyse og trivelige og vil være utstyrt med dobbelseng og eget bad.

Selskapslokale

Et selskapslokale med god takhøyde, egen hemsløsning, romslig kjøkken og toalettfasiliteter står tilgjengelig for alle beboere. Flott lokale for deg og dine gjester i umiddelbar nærhet til ditt hjem.

Treningsrom

Treningssrommet på 250 m2 er utstyrt med en rekke treningsapparater, som tredemøller, romaskiner, frivekter og vektbenker. Det blir også ribbevegger og gymmatter, og alt du trenger for en skikkelig treningsøkt – i ditt eget gårdsrom. I tilknytning til treningsrommet er det herre- og damegarderober, begge tilknyttet egen badstue.

Gamingrom

Et gamingrom for den lekne. Der finnes det blant annet golfsimulator, bordtennis, biljard og shuffleboard.

Bibliotek

På Vervet finner du to bibliotek – et for bøker og et for tegneserier. Biblioteket kan også benyttes som lese- eller studierom, eller et stillerom når du ønsker ro og konsentrasjon til å lese, skrive eller jobbe.

Takterrasser

Beboere på Vervet får tilgang til flere felles takterrasser, i tillegg til private terrasser og vinterhager. Taket på bygget i A-bygget, som ligger nærmest Maskinverkstedet, blir felles for alle beboere i FRAM. Her kan du senke skuldrene og nyte den fantastiske utsikten. Taket på bygget i gårdsrommet vil også tjene som terrasse for beboerne, og her bygges det pergola og hyggelig beplantning – samt noen plantekasser og kanskje andre innslag av urbant landbruk for de av beboerne som vil drive med det.

SYKKELVERKSTED

Et sykkelverksted for beboere vil være lokalisert i fellesarealet i gårdsrommet.

Vaktmester

Vervet får sin egen vaktmester, som sørger for fellesarealer og felles tekniske innretninger på området skal holdes rent, ryddig og godt vedlike.

Vaktmesteren kan også tilby tjenester til beboerne, boligselskapene og næringsutøverne.

HOBBYROM

Det blir et eget hobbyrom med arbeidsbenker og smarte oppbevaringsløsninger som gjør det enklere og morsommere å snekre, mekke og gjøre ting selv for beboerne på Vervet.

Vaskehall

I parkeringsanlegget legger vi opp til egen bilvaskestasjon for de som disponerer parkeringsplass.

Meld din interesse

Fyll ut kontaktskjemaet under så din neste boligdrøm kan starte på Vervet. Du er alltid velkommen til vårt salgskontor i Skansegata 11.

E-post

post@vervet.no

Salgskontor

Skansegata 11


  Se personvernpolicy


  TA KONTAKT MED MEGLER FOR ET HYGGELIG MØTE

  Wenche E. Odden Kvamme

  EiendomsMegler 1

  Telefon: 952 12 052
  Send E-post

  Dag Little

  EiendomsMegler 1

  Telefon: +47 930 11 511
  Send E-post

  VERVET ✵ 2022