[et_pb_background_plus level=»row» _builder_version=»3.19.17″ background_color=»rgba(0,0,0,0.4)»]

[/et_pb_background_plus]

Kjære interessent av Vervet

Har dere lagt merke til det fine lyset og den klare blåfargen som kommer frem på himmelen nå i mørketiden? Det er vakkert, og husk uten mørket hadde vi ikke sett stjernene. Nå venter vi bare på at snøen skal komme slik at den også kan lyse opp byen vår.

Lys er viktig, og det er ett av mange hovedfokus vi tenker på nå som vi skal utvikle Vervet.

Mange av dere har sikkert fått med seg endringene som har vært på Vervet siden vi overtok sist sommer. Vi setter stor pris på at så mange er interessert og vil følge oss på reisen.

Forrige eier brukte nesten 16 år på å få godkjent gjeldende reguleringsplan. Det er et ordtak som heter «Du skal aldri si aldri». Vi var enige om at vi ikke skulle starte en ny prosess med reguleringsplan når vi hadde overtatt eiendommen. Men etter mange gode innspill fra både arkitekt og byens befolkning klarte vi ikke å la være.

Vi har nå levert inn ny reguleringsplan for bl.a. å ta vare på den gamle Smia og slippen med slippvognene som vi og mange med oss mener er med å ivareta noe av historien til området og vil bidra til å bevare en viktig identitet til byen. Vi ønsker også å redusere antall parkeringsplasser, da behovet for parkering ikke er like stort i sentrum som utenfor sentrum.

Vi har en veldig god dialog med Tromsø kommune, Riksantikvaren og Troms Fylkeskommune hvor alle parter er konstruktive og positive. Vi er derfor veldig optimistisk til at vi sammen skal finne gode løsninger og lande en plan for Vervet som blir både spennende og bra for byen, slik at vi kan bygge etter ny godkjent reguleringsplan om kun kort tid.

Grunnarbeidet på tomta er nå i avsluttende fase. Alt av masser på land er skiftet ut og området er ferdig utfylt. Det som i hovedsak gjenstår nå er å øke høyden på tomta. Mot sør har vi etablert kaianlegg og mot nord ved brua holder vi på å bygge ny vei inn til Vervet.

Første byggetrinn som ligger nærmest Skansegata er vi godt i gang med. Bygget bygges etter gjeldende reguleringsplan og vil inneholde bl.a. 500 kvm næring i 1 plan (fremtidig dagligvarebutikk) og 27 leiligheter fordelt på 2-4 plan. Dette er hovedsakelig små 2-roms leiligheter og bygget vil stå ferdig i slutten av 2019. I første omgang ønsker vi å leie ut næringsarealet og leilighetene.

Andre byggetrinn som også vil være første salgstrinn håper vi å kunne starte salget av våren/sommeren 2019. Dette byggetrinnet er beliggende mot sør helt mot sjøen og har en fantastisk utsikt mot sentrum, Tromsøysundet og fastlandet. Vi selger faktisk noe av det beste først, med andre ord er det ingen som helst grunn til å vente med å kjøpe. Her kommer det ca. 100 leiligheter av ulike størrelse – alle med egen balkong og flott utsikt og solgang. Felles takhager, mulighet til kjøp av både parkeringsplass for bil og båtplass. 1 plan vil inneholde næring og det legges opp til uteservering langs kai, flotte uteområder, mulighet for leie av både elsykkel og kajakk mm.

Vervet skal være en plass som folk besøker selv om de ikke bor der.

Vi ønsker å holde dere løpende oppdatert på hva som skjer på Vervet.

På månedlig basis blir vi å gi ut et nyhetsbrev for de som er interessert i å følge med på utviklingen av prosjektet.

Denne ene utgaven legger vi ut her på våre websider. Vil du ha de kommende utgavene rett i din e-postkasse kan du skrive deg på her.

Vil du se nyhetsbrevet i egen fane, kan du trykke her.

Skansegata 9, 11 og 13, de tre røde gamle husene mot vest på området.

Vi er nå i full gang med restaureringen av det siste huset i Skansegata, som har husnummer 11. Når det står ferdig vil det bli brukt som kundesenter hvor alle de som vil kjøpe eller har interesse av Vervet kan komme innom for å se modellen av hele prosjektet å se hvilke kvaliteter vi ønsker at byggene skal ha både utvendig og innvendig – men også uteområde som vi mener er noe av det aller viktigste.

Nærmest Skansen i Skansegata 13 har vi etablert oss med kontor og møterom. I plan 2 sitter prosjektlederne, mens på plan 1 finner dere meg som jobber med markedsføring og salg. Jeg blir veldig glad når folk kommer innom for en prat om Vervet!

I Skansegata 9 har vi restaurert boligen som har 5 flotte små leiligheter som det er mulig å leie på korttidsleie. Mer info om dette finner dere på: https://www.skansegata.no

Vi håper du finner nyhetsbrevet informativt og interessant, har du spørsmål er det bare å ringe eller komme innom vårt kontor i Skansegata 13, plan 1 for en hyggelig prat.

Vi ønsker deg og dine en fantastisk dag, og sier inntil videre på gjensyn.

Med vennlig hilsen
Vibeke Pedersen
Vervet AS

Meld din interesse

Fyll ut kontaktskjemaet under så din neste boligdrøm kan starte på Vervet. Du er alltid velkommen til vårt salgskontor i Skansegata 11.

E-post

post@vervet.no

Salgskontor

Skansegata 11


  Se personvernpolicy

  TA KONTAKT MED MEGLER FOR ET HYGGELIG MØTE

  Wenche E. Odden Kvamme

  EiendomsMegler 1

  Telefon: 952 12 052
  Send E-post

  Dag Little

  EiendomsMegler 1

  Telefon: +47 930 11 511
  Send E-post

  VERVET ✵ 2022