[et_pb_background_plus level=»row» _builder_version=»3.19.17″ background_color=»rgba(0,0,0,0.4)»]
[/et_pb_background_plus]

Nå starter grunnarbeidet

På verftstomta har 170 år med industri satt sitt preg på omgivelsene. Når Vervet i dag signerte kontrakten om oppryddingsarbeidet med AF Decom er man ett steg nærmere en byggeklar tomt.

– Det har vært en lang prosess med å få alt av godkjenninger. Men i dag er en gledens dag, for å si det mildt! Vi avventer fortsatt en siste godkjenning fra Troms Fylkeskommune, men den er rett rundt hjørnet, forteller prosjektleder i Vervet, Marius Amundsen.

Mange firma har vært med i kontraheringsprosessen, men det var til slutt AF Decom som fikk kontrakten pålydende 76,5 millioner eksklusive moms.

«Her skal det være trygt å bo og oppholde seg for alle. Og da gjelder det å være nøye»

Marius Amundsen

Prosjektleder

Det er en stor jobb som venter i nordbyen. Blant annet skal omtrentlig 35 000 tonn forurenset grunn graves opp og flyttes bort med båt, 110.000 kubikkmeter sprengstein fylles i sjøen ved nordsjeeten og ny molo bygges.

– På enkelte steder kommer vi til å grave oss hele 8 meter ned for å få fjernet den forurensede grunnen. I tillegg kommer vi til å legge en filterbarriere rundt hele området for å hindre at forurensning fra sediment utenfor tomta siver ut i sundet, utdyper prosjektleder i AF Decom, Morten Dahle.

– For oss er det veldig viktig at nye Vervet bydel ikke bygges på forurenset grunn. Her skal det være trygt å bo og oppholde seg for alle. Og da gjelder det å være nøye, skyter prosjektleder i Vervet, Marius Amundsen, inn.

Meld din interesse

Fyll ut kontaktskjemaet under så din neste boligdrøm kan starte på Vervet. Du er alltid velkommen til vårt salgskontor i Skansegata 11.

E-post

post@vervet.no

Salgskontor

Skansegata 11


  Se personvernpolicy

  TA KONTAKT MED MEGLER FOR ET HYGGELIG MØTE

  Wenche E. Odden Kvamme

  EiendomsMegler 1

  Telefon: 952 12 052
  Send E-post

  Dag Little

  EiendomsMegler 1

  Telefon: +47 930 11 511
  Send E-post

  VERVET ✵ 2022