fbpx

Næringsliv på Vervet

Totalt blir det 22 400m² næringsareal, hvorav hotellet utgjør 15 300m²  på Vervet.

– Næringslivet på Vervet skal være nært og ekte. Ikke kjeder og generisk næringsliv. Vi skal søke det som er litt annerledes og orginalt. Kunst, design, restauranter og næringsliv som skal stå seg over tid. Det skal inspirere til folkeliv, og beboerne skal finne det de trenger i umiddelbar nærhet, sier prosjektleder i Totaleiendom – Ragni Løkholm Ramberg.

Vervet bygges som en helhetlig bydel. Åpen og inkluderende med sin nærhet til sentrum og alt Tromsø har å by på. Samtidig trygg og intim med sitt eget bytorg, små gater og lokale butikker.

 

Corten-bygget

i Corten-bygget bor du nærme sjø, fjell og sentrum, noe for enhver smak. Her vil du kunne nyte helt nye, moderne leiligheter det er lagt mye detaljer i. Leiligheter for korttidsleie i Corten-bygget kommer snart.

Finn ut mer om Corten-bygget på: www.cortenvervet.no

Maskin­verkstedet

Maskinverkstedet fra 1911 rehabiliteres og skal utgjøre bydelens hjerte.

Med inngang fra Slipptorget, vil Maskinverkstedet både bli det naturlige møtestedet på Vervet,  en moderne restaurant, kafé, og arena for kulturarrangementer innenfor et bredt spekter av ulike sjangre.

I prosessen har vi tatt vare på en rekke elementer som vil bli brukt som utsmykking – slik at identitet og industrihistorie blir med inn i framtida.

Yvonn Steffensen er ansatt som daglig leder på Maskinverkstedet – vi gleder oss.

Les mer om Maskinverkstedet på: www.maskinverkstedet.no

Hotell

Verdens største hotellkonsern, anerkjente Marriot International etablerer seg på Vervet, med 300 rom og Nord-Norges største konferansesal.

For Vervet har det hele tiden vært en ambisjon at hotellet, som bydelen for øvrig, skal tilføre noe nytt til Tromsø. Marriott er verdens største hotellkjede med et lojalitetsprogram som favner 140 millioner medlemmer over hele verden. 

Dørene åpner i første halvdel av 2022.

Les mer om hotellet her.

Restauranter

Langs den sørvendte kaipromenaden blir det flere restauranter og kaféer, som skal betjene sultne og kaffetørste gjester – både fastboende og besøkende på Vervet.

Bakeri

I første etasje i Corten-bygget blir det bakeri, og Vervets egen baker skal kunne levere ferske brød på døren din.

Dagligvarebutikk

Det blir dagligvarebutikk på Vervet, slik at man får dekket de fleste behov i umiddelbar avstand fra boligen sin.

Mikrobryggeri

Vervet-ølen skal brygges på Vervet – vi må naturligvis ha mikrobryggeri.

Barnehage

Det skal bygges en barnehage med tilhørende dedikert uteområde innad i gårdsrommet. Her vil det bli gode arealer for lek og opphold, også for beboerne på Vervet.

Utearealet til barnehagen på deler av gårdsrommet, vil følgelig også være tilgjengelig for alle beboerne utenfor barnehagens åpningstider.

Vaktmester

Hele Vervet er planlagt tilknyttet en vaktmestertjeneste som vil være stasjonert på området. Kontoret til vaktmestertjenesten vil være lett tilgjengelig i barnehagebygget i gårdsrommet.

Vaktmestertjenesten skal ha en løpende oppfølging av bygningsmassene, tekniske anlegg og uteområdene. I det daglige vil tjenesten ha operative oppgaver i forbindelse med (blant annet) bygningsmassene og utomhusplan.

 

Meld din interesse


Se personvernpolicy

Alexander Uhre Mikkelsen

Salgsansvarlig
Telefon: 900 76 691
E-post: alexander@vervet.no

Monica Løvli

Salgsansvarlig
Telefon: 957 85 140
E-post: monica@vervet.no

VervetBydel

VervetBydel

VervetTromsø

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this