Næringsliv på Vervet

Vervet bygges som en helhetlig bydel. Totalt blir det ca 25 000 m2 næringsarealer. Hotellet AC Marriott Vervet vil stå ferdig i 2022 og er på ca 16 000 m2.

I Cortenbygget er 27 leiligheter åpnet for korttidsleie. I 2020 åpnet Vervet Bakeri på Vervet i plan 1.

Flere spennende og prominente aktører som Sumo, Delicatessen, VinSmak og Bryggeri 13 åpner i næringsarealene langs kaipromenaden på Fram i løpet av 2022.

Bydelen vil være åpen og inkluderende med en trygg og intim atmosfære. Sosiale møteplasser, kunst, butikker i ulike sjangere, design og næringsliv med et tidløst og spennende uttrykk som vil stå seg over tid.

Vervet bydel har en umiddelbar nærhet til sentrum og alt Tromsø har å by på.

Corten-bygget

I Corten-bygget bor du nærme sjø, fjell og sentrum, noe for enhver smak. Her kan du nyte helt nye, moderne og detaljrike leiligheter.

Bakeriet er lokalisert i første etasje. Corten-bygget er også åpen for korttidsleie.

Utleie driftes av Bjørvika Apartments og booking gjøres på: https://www.bjorvika-apartments.no/

 

Maskinverkstedet

Maskin­verkstedet

Maskinverkstedet fra 1911 er rehabilitert og utgjør bydelens hjerte.

Med inngang fra Slipptorget, er Maskinverkstedet blitt det naturlige møtestedet på Vervet, en moderne restaurant, kafé, og arena for kulturarrangementer innenfor et bredt spekter av ulike sjangre.

I prosessen har vi tatt vare på en rekke elementer som vil bli brukt som utsmykking – slik at identitet og industrihistorie blir med inn i framtida.

Yvonn Steffensen er ansatt som daglig leder på Maskinverkstedet – velkommen innom.

Les mer om Maskinverkstedet på: www.maskinverkstedet.no

Hotell

Scandic Vervet Tromsø får en fremtredende plassering i den nye bydelen.
Hotellet vil strekke seg over 12 etasjer og blir med det Nord-Norges største hotell med 305 gjesterom hvorav om lag 40 vil være suiter.
Kurs- og konferansefasilitetene vil kunne huse 350 personer.

I tiende etasje er det planlagt «skybar» og restaurant, hvor kulinariske opplevelser rammes inn av en spektakulær panoramautsikt. En stor og moderne takterrasse med mat- og drikkeservering er noe å glede seg til og vil finnes på plan 10 og plan 1.
Det vil også etableres takterrasse på plan 5. Her kan gjester nyte løpebane, petanque bane, solsenger og Nordlyskikkerter samt en velværeavdeling.

Hotellet vil skape en aktivitet som vil sette Vervet bydel og Tromsø by på det nasjonale og internasjonale kartet innen byutvikling.

Restauranter

Langs den sørvendte kaipromenaden blir det flere restauranter og kaféer, som skal betjene sultne og kaffetørste gjester – både fastboende og besøkende på Vervet.

Eminente merkevarer som SSumo, Delicatessen, VinSmak og Bryggeri 13 åpner dørene på Vervet 2022.

Bakeri

I første etasje i Corten-bygget har Vervet sitt eget bakeri med en attraktiv uteservering.

Her kan du møte franske Jocelyn Lamon fra Marseille, som skal bake håndlaget og ferske bakverk, til Vervets beboere og besøkende. 

Dagligvarebutikk

Det planlegges dagligvarebutikk på Vervet, slik at man får dekket de fleste behov i umiddelbar avstand fra boligen sin.

Mikrobryggeri

Vi har gleden av å ha mikrobryggeri på Vervet – det lokale Bryggeri 13 skal produsere vårt helt eget Vervet-øl.

Barnehage

Det skal bygges en barnehage med tilhørende dedikert uteområde innad i gårdsrommet. Her vil det bli gode arealer for lek og opphold, også for beboerne på Vervet.

Utearealet til barnehagen på deler av gårdsrommet, vil følgelig også være tilgjengelig for alle beboerne utenfor barnehagens åpningstider.

Vaktmester

Hele Vervet er planlagt tilknyttet en vaktmestertjeneste som vil være stasjonert på området. Kontoret til vaktmestertjenesten vil være lett tilgjengelig i barnehagebygget i gårdsrommet.

Vaktmestertjenesten skal ha en løpende oppfølging av bygningsmassene, tekniske anlegg og uteområdene. I det daglige vil tjenesten ha operative oppgaver i forbindelse med (blant annet) bygningsmassene og utomhusplan.

 

Meld din interesse






  Se personvernpolicy

  Wenche E. Odden Kvamme

  EiendomsMegler 1
  Telefon: 952 12 052
  Send e-post

  Dag Little

  EiendomsMegler 1
  Telefon: 930 11 511
  Send e-post

  VervetBydel

  VervetBydel

  VervetTromsø