[et_pb_background_plus level=»row» _builder_version=»3.21″ background_color=»rgba(0,0,0,0.25)»]

[/et_pb_background_plus]

Ønsker næringslivet velkommen

Vi ønsker ikke å ende opp med et dødt området, var budskapet til Bård Sverdrup da han presenterte planene for Vervet bydel på Næringseiendomssemiaret som gikk av stabelen på The Edge, onsdag 23.august.

Siden det meste av verftstomta er regulert til boliger, er næringslokaler spesielt viktige for å skape liv i bydelen ifølge Sverdrup.

– Vi kan og vil ikke skape en plass kun hvor folk bor. Det er forsøkt mange andre steder, uten å lykkes. Aktivitet, aktivitet, aktivitet er nøkkelen. Folk må ha lyst til å komme, også de som ikke har bolig der.

De rundt 70 oppmøtte fikk også høre om de mange rundene som måtte går for å få å regulere området, eller ørkenvandringen, som Sverdrup kaller den 15 år lange prosessen.  

Og selv om reguleringsplanen endelig er vedtatt gjenstår det fortsatt noen justeringer, kunne Sverdrup fortelle.  

– Vi ønsker blant annet å bevare flere gamle bygninger enn først planlagt, blant annet den gamle maskinhallen. Det gir et unikt område – og bedre lokaler til å lage kafé eller restaurant finnes ikke i byen!

Det er også ønskelig å redusere antall parkeringsplasser, omplassere areal/volum, bevare slippen mot sør og bygge hotell ytterst mot Tromsøysundet.

– Å bare ha boliger ytterst vil føre til en privatisering av området. Vi ønsker ikke det, men heller et signalbygg som er åpent for offentligheten. Det vil kreve en ny runde med omreguleringer, men vi skal hvertfall gjøre vår jobb og gi det et forsøk.

Meld din interesse

Fyll ut kontaktskjemaet under så din neste boligdrøm kan starte på Vervet. Du er alltid velkommen til vårt salgskontor i Skansegata 11.

E-post

post@vervet.no

Salgskontor

Skansegata 11


  Se personvernpolicy

  TA KONTAKT MED MEGLER FOR ET HYGGELIG MØTE

  Wenche E. Odden Kvamme

  EiendomsMegler 1

  Telefon: 952 12 052
  Send E-post

  Dag Little

  EiendomsMegler 1

  Telefon: +47 930 11 511
  Send E-post

  VERVET ✵ 2022