[et_pb_background_plus level=»row» _builder_version=»3.21″ background_color=»rgba(1,93,139,0.57)»]

[/et_pb_background_plus]

Slik var Rivefesten

Billettene ble revet bort på rekordtid og Tromsø viste seg fra sin aller beste side. Området ved den gamle platehallen til Tromsø Skipsverft var fredag 9.juni fylt med strålende sol og glade mennesker så langt øyet kunne se.

Se hvem som var på Rivefesten nederst i saken.

– For en start! Rivefesten har skrevet seg inn i Vervets lange historie, og for en fantastisk historie det ble takket være alle de herlige mennesker som kom og var med på å lage tidenes Rivefest, sier Vibeke Pedersen i Vervet fornøyd.

Helt siden 1848 har Tromsø Skipsverft reparert, vedlikeholdt og bygd båter. 2017 blir et merkeår for den tradisjonsrike verftstomta nord i Tromsø sentrum. I år flyttes driften ut av sentrum. De neste årene skal Vervet – Tromsø mest moderne bydel – vokse fram. 

Et helrått arrangement

Artistene Viljar Broks, Daniel Kvammen, Snö og Kristian Kristensen sto på plakaten og alle som én ga publikum en musikkopplevelse de sent vil glemme.

For Tromsø-duoen Snö ble kvelden en av den største i karrièren hittil.

– Å spille foran sommerglade og feststemte Tromsøværinger i byens kanskje tøffeste konsertlokale er noe av det aller største vi har gjort! Det var utrolig gøy, og vi vil rette en stor takk til et fantastisk publikum og et helrått arrangement, sier Hallvar Agersborg.

En av de som befant seg blant det feststemte publikumet var nordbyen-entusiast og aktiv forkjemper for gamlebyen Skansen, Tom Willeng Strøm. Entusiasmen var heller ikke vanskelig å spore på spørsmål om hvordan kvelden hadde vært.

-Helt fantastisk! Det var en veldig fin kveld i flotte omgivelser. Jeg må få berømme Bård Sverdrup og Vervet for å ha vært åpen og inkluderende i hele prosessen. Ikke bare har de oppfordret befolkning til å komme med forslag til allmennyttige tiltak og aktiviteter, de inviterte i tillegg til en skikkelig markering.

Følg oss gjerne på reisen

Etter en suksessfull Rivefest er det nå duket for, ja, riving på den gamle verftstomta.

-Etter å ha sett det fantastiske engasjementet fra både publikum, våre samarbeidspartnere i Graff Brygghus, Bryggeri 12, Casa Inferno og Rakettnatt er vi nå ekstra motivert til å jobbe videre med Vervet. Følg oss gjerne på reisen, når nye minner skal skapes, oppfordrer Vibeke Pedersen.

Meld din interesse

Fyll ut kontaktskjemaet under så din neste boligdrøm kan starte på Vervet. Du er alltid velkommen til vårt salgskontor i Skansegata 11.

E-post

post@vervet.no

Salgskontor

Skansegata 11


  Se personvernpolicy

  TA KONTAKT MED MEGLER FOR ET HYGGELIG MØTE

  Wenche E. Odden Kvamme

  EiendomsMegler 1

  Telefon: 952 12 052
  Send E-post

  Dag Little

  EiendomsMegler 1

  Telefon: +47 930 11 511
  Send E-post

  VERVET ✵ 2022