[et_pb_background_plus level=»row» _builder_version=»3.21″][/et_pb_background_plus]

Framtidens bydel

I Tromsø skapes en innovativ bydel hvor det skal lønne seg å dele – samtidig som det skåner miljøet og bygger sosiale relasjoner.

I nordenden av Tromsø sentrum reiser Vervet seg – en moderne bydel med 440 nye hjem og 22.400 m² spennende næringsareal.

«En ny by i byen», ifølge arkitektene i LPO som tegner prosjektet.

Deler «alt» 

På Vervet kan beboerne dele alt fra hybler, bil, båt, kajakk til sykkel, smørebod og verksted. I fellesarealene vil man få tilgang til treningsfasiliteter, badstue, bordtennins, golfsimulator, oppholdsrom med velutstyrt kjøkken og hobbyrom som noen eksempler. Området betjenes av egen vaktmester, i tillegg at det meste kan administreres gjennom en egen app – hvor du eksempelvis kan booke bil, bestille frokost på døren eller få varsel om nordlys på stjernehimmelen.

Det skåner både miljøet og lommeboka.

-Jeg får trolig ikke behov for bil. Man har muligheten til å leie en bil for de timene eller dagene man har behov, og det samme gjelder båt. Økonomisk er det veldig gunstig, sier Frank Berg (59) – en av de første som sikret seg bolig i prosjektet.

 

Sosialt samvær

Når Vervet er innflyttingsklart i 2022, gir den enslige 59-åringen avkall på eneboligen han er så glad, til fordel for det sosiale livet som venter i byen.

-Jeg synes Vervet er et veldig spennende prosjekt. Den umiddelbare nærheten til sentrum, og med alle tilbudene i bydelen. Her er det bare å ta heisen ned, så kan man kose seg. Jeg er en sosial person, og har over tid søkt etter et slikt prosjekt, forklarer Berg.

– Vi legger til rette for møteplasser og naboskap hvor folk ikke er fremmede for hverandre. Hvor man deler smørebod og sykkelverksted, har samme nærbutikk og vaktmester. Møtes og ser hverandre, sier salgsansvarlig på Vervet, Monica Løvli.

Historie møter framtid

På Vervet programmeres næringslivet med omhu, med originale aktører innenfor bakeri, mikrobryggeri, restauranter, kaféer og kultur. I hjertet av den nye bydelen har man bevart og restaurarert det gamle og ærverdige Maskinverkstedet fra 1911, mens nærmeste nabo er den ikoniske middelalderfestningen Skansen.

-I tillegg er det nokså unikt at vi legger så mye ressurser i gode fellesområder også for de som ikke skal bo der – Slipptorget og Verftsparken skal jo gjøre dette til en forlengelse av sentrum og blir i en helt annen standard enn det som normalt gjøres i et ordinært boligprosjekt. Det skal være en bydel som også står seg over tid. Fremtidens bydel, sier Monica Løvli.

 

Meld din interesse

Fyll ut kontaktskjemaet under så din neste boligdrøm kan starte på Vervet. Du er alltid velkommen til vårt salgskontor i Skansegata 11.

E-post

post@vervet.no

Salgskontor

Skansegata 11


  Se personvernpolicy

  TA KONTAKT MED MEGLER FOR ET HYGGELIG MØTE

  Wenche E. Odden Kvamme

  EiendomsMegler 1

  Telefon: 952 12 052
  Send E-post

  Dag Little

  EiendomsMegler 1

  Telefon: +47 930 11 511
  Send E-post

  VERVET ✵ 2022