[et_pb_background_plus level=»row» _builder_version=»3.21″][/et_pb_background_plus]

Yvonn blir sjef på Maskinverkstedet

1.november tiltrer den erfarne restaurantlederen Yvonn Steffersen stillingen som daglig leder i Maskinverkstedet – Vervets hjerte og bydelshus.

Dermed vil hun bli øverste sjef i restauranthuset som totalt vil ha plass til 120 gjester.

– Jeg tror dette er en unik mulighet. Det var en sjanse jeg måtte ta, og som ikke kommer så ofte. Jeg tror bygget basert på sin historie, og etter de tegningene jeg har sett, er noe helt annet enn det jeg har opplevd tidligere, sier Yvonn Steffensen.

I dag er Steffensen kjøkkenfaglig leder i Steakers-gruppen – som blant annet eier og driver T Tapas, Steakers, nyåpnede East og Indie. Tidligere har hun vær kjøkkensjef på Emmas Drømmekjøkken, og butikksjef på Dragøy Fisk.

På Maskinverkstedet vil hun etter hvert ha behov for rundt 10 ansatte.

– Jeg gleder meg til å utvikle stedet etter min og den kommende kjøkkensjefen sin stil, fortsetter hun.

Være godt vertskap

Hun er klar på at stedet skal være en plass for alle, og det vil også prege menyen.

– Det blir noe for alle. En god 3-retters, forretningslunsjer, familiemiddager eller bare en god kopp kaffe i hyggelig atmosfære. En god blanding av alt sammen. Vi skal ikke låse oss fast i matveien, men være rund i kantene. Det viktigste er å være et godt vertskap, sier Steffensen.

Ragni Løkholm Ramberg, prosjektleder i Totaleiendom, forteller at Yvonn ble headhuntet til jobben.

– Yvonn var ganske tidlig en favoritt. Det handler om erfaringen hun har fra bransjen, synet hun har på næringen og filosi i forhold til å ta vare på ansatte og på den måten lage et helstøpt konsept. Det kanskje aller viktigste er at hun er like entusiastisk som oss for hva Maskinverkstedet betyr, hvor bra det kan være – og hvor viktig det er å ta vare på det, sier Ramberg.

 

Skattejakt

Arbeidet med å ferdigstille Maskinverkstedet intensiveres nå i sommer.

– Vi lager en hems i nesten halve 2. etasjen som vil gjøre rom for flere gjester. De store løftebukkene og tverrbjelkene som står inne i Maskinverkstedet vil bli brukt som en del av designet. Vi ønsker å beholde så mye som mulig av det som står. Det blir et ordentlig maskinverksted. Det rustikke, maskuline og de harde flatene, og ikke et sted med kun hvite duker. Vinduene blir også med opprinnelige utseende, sier Marianne Koppinen, interiørdesigner i Totaleiendom.

– Hvordan lar dette seg gjøre?

– Det å koble seg opp mot et gammelt bygg fra 1911 er utfordrende. Man kan ikke bare sitte på et kontor og se på tegninger. Det er litt som å være på skattejakt, men det skal gå helt fint – det krever bare litt ekstra kjærlighet, sier Martin Figenschou – prosjektleder i Totalrenovering, og mannen som har ansvaret for at bygget blir velfungerende med moderne standard.

Firkløveren er klar på at Maskinverkstedet skal oppleves spesielt.

– Ambisjonen vår er at når du kommer hit, så skal du ikke ha lyst til å gå herfra, og i alle fall ha lyst til å komme tilbake.

Meld din interesse

Fyll ut kontaktskjemaet under så din neste boligdrøm kan starte på Vervet. Du er alltid velkommen til vårt salgskontor i Skansegata 11.

E-post

post@vervet.no

Salgskontor

Skansegata 11


  Se personvernpolicy

  TA KONTAKT MED MEGLER FOR ET HYGGELIG MØTE

  Wenche E. Odden Kvamme

  EiendomsMegler 1

  Telefon: 952 12 052
  Send E-post

  Dag Little

  EiendomsMegler 1

  Telefon: +47 930 11 511
  Send E-post

  VERVET ✵ 2022